Isnin, 30 April 2012

kisah hati...

  Ini menggisahkan antara aku dengan si dia.... Insan yang sangat aku cintai.... walaupun dia buang aku berkali-kali...aku tetap menantikan dirinya...kerana cinta aku pada dia sangat kuat...walaupun cinta dia pada aku hanya serderhana...tetapi cinta aku terhadap dia tidak pernah berubah...aku pernah bercinta dengan dia berkali-kali...tetapi dia membalas cinta aku dengan menipu v_v...sungguh sakit hati aku ini...'ibarat seorang anak ke matian ibunya'.....setiap malam aku akan menangis kerana si dia...
  Sekarang ni aku dengan dia kembali semula ^_^...aku sangat happy kerana aku dapat memeliki dirinya kembali...tapi hati aku sakit juga...walaupun dia dah kembali dalam hidup aku...aku rasa dia bukan lelaki yang pernah aku cinta dulu:(...sebab dia tak layan aku macam dulu...dia buat aku ni seperti tunggul...aku sabar lagi...sebab aku cinta kan dia...^_^....

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam